IZ SRCA NAŠE LABORATORIJE- ProBeauty

Stanje naše kože je često pokazatelj zdravlja čitavog tijela. Problemi koji se javljaju u obliku raznih nepravilnosti, nerijetko ukazuju na alarm u obliku problema koji nastaje iznutra. Uz pravilnu prehranu i hidrataciju čitavog organizma, bitno je koristiti i proizvode koji će kožu učiniti sjajnijom, zategnutijom i osvježenom. Današnji način života i tempo koji svakodnevno vodi velika većina žena, itekako utiču na stanje kože.
Ponekad je poseban luksuz izdvojiti vrijeme za sebe te se posvetiti jednom učestalom ritualu koji bi uvelike pomogao u posjedovanju idealne kože.

ProBeauty-Njega-Kože

Moguće je imati prekrasnu elastičnu zrelu kožu, moguće je nemati problema sa celulitom, strijama, dermatitisima…
Moguće je pogledati se u ogledalo i vidjeti najbolju fizičku verziju sebe.

Ako se sami ne pobrinemo za sebe i svoju kožu ko će?

Njega-Kože

Često kažu “Koža pamti!”
I ako je već tako onda je trebamo njegovati preparatima sa odabranim najfinijim sastojcima…

Zahvaljujući našoj inovativnosti i znanju, nastala je linija preparata za njegu kože tijela -Probeauty-
DIREKTNO IZ SRCA NAŠE LABORATORIJE!

ProBeauty-Linija


PILING EMULZIJA-

Kremasti piling je neizostavan preparat kada je u pitanju njega izrazito suhe kože.
Pažljivo osmišljena formulacija broji sastojke, koji pored toga što rade piling ujedno i njeguju kožu. Kremasti piling će skinuti odumrle stanice kože, neće biti pregrub i neće poremetiti hidrolipidni sloj kože.

ProBeauty-Piling-Emulzija

BODY BUTTER-

Svima je nakon zime koža iznimno suha i perutava. Uz fina ulja, shea butter i sve sastojke koji hrane kožu i zadržavaju vodu na njenoj površini vaša koža neće tražiti ništa drugo!

ProBeauty-Body - Butter

EMULZIJSKO ULJE-


Ono što je zanimljivo kod emulzijskog ulja jeste da se može nanositi na vlažnu kožu odmah nalon tuširanja. Na koži stvara mliječnu emulziju,koja djeluje kao zaštitni sloj i sprječava gubitak vlage sa površine kože. Mnoge žene ga obožavaju, jer ne ostavlja masne tragove na odjeći!

ProBeauty-Emulzijsko-Ulje


Doživite potpunu transformaciju svoje kože s našom ekskluzivnom linijom Probeauty. Naša stručno formulirana kolekcija, sastavljena od vrhunskih proizvoda poput buttera piling emulzije i emulzijskog ulja, pružiće vam nevjerovatan osjećaj svježine i njegovanosti, otkrivajući vašu prirodnu ljepotu iznutra prema van. Uz našu liniju, svaki dan je prilika za očaravajući sjaj i samopouzdanje koje zrači.Uživajte u svakom trenutku obnavljajući svoju kožu s nama.